Logga in
Logga in

Uppsala Väg 746, Ubblixbo, broreparation

Maj-juli 2022 reparerar vi stålbalksbron över Tämnarån vid Ubblixbo. Under fyra av dessa veckor stänger vi av bron helt under kvälls- och nattetid. Trafiken leds under dessa veckor om mellan klockan 22.00 och 05.00.

Vad?

Reparation och målning av bron över Tämnarån vid Ubblixbo, väster om Månkarbo.

Varför?

Kontinuerligt underhållsarbete.

Nuläge

Arbetet pågår mellan maj och juli, 2022.

Om projektet

Bron över Tämnarån vid Ubblixbo behöver repareras och målas om.

Trafiken leds om fyra veckor

Arbetena sker under både dag- och nattetid mellan maj och juli, 2022. Under fyra veckor, mellan den 9 maj och den 5 juni, stänger vi av vägen kvälls- och nattetid mellan klockan 22.00 och 05.00. Mellan dessa klockslag leds trafiken om och trafikanterna behöver följa de orangea skyltarna. Arbetet på kvälls- och nattetid pågår måndag kväll fram till fredag morgon.

Omledningen behövs för att vi ska kunna utföra våra arbeten på ett säkert sätt. Vi hoppas på överseende med den längre restid som detta arbete medför.

Busstrafiken påverkas

Vårt arbete påverkar även den lokala kollektivtrafiken. Vi ber dig ta kontakt med UL för information om din resa. 

Information om din resa - UL.se

Passera vägarbetet med försiktighet

Vi uppmanar alla att ta det lugnt förbi vägarbetsområdet och vänligen respektera avspärrningarna. De är till för att skydda dig och de som arbetar på platsen.

Karta

Karta som visa omledningsvägen .

I Ubblixbo kommer vägen vara avstängd under fyra veckor av broreparation. Trafikanter hänvisas under dessa veckor till omledningsvägen som går strax utanför Östervåla på väg 746/749 via Skogsbo, Gryttjom väg 748 och Månkarbo väg 600.