Logga in
Logga in

Tillberga, ny gångbro samt spår- och växelbyte Arbeten nattetid

Sedan i mars pågår ombyggnadsarbeten runt Tillberga bangård för att förbättra framkomlighet och säkerhet. Nu behöver vi arbeta ytterligare några nätter ett antal timmar.

Arbetet har krävt fler insatser än planerat och därför behöver vi arbeta ytterligare nätter för att hinna klart i tid. De arbeten vi kommer att göra är inte lika störande som tidigare nattarbeten. Nu kommer personer och bilar att röra sig i området och lysa upp men själva arbetena kommer inte att märkas på samma sätt. 

Datum och tider för nattarbetena

Arbetet kommer att pågå nattetid under de närmaste två veckorna från och med natten mellan söndag och måndag, till och med natten mellan onsdag och torsdag – det vill säga fyra nätter i rad. Samma dagar för båda veckorna; söndag 16 juni till torsdag 20 juni respektive söndag 23 juni till torsdag 27 juni.

Uppskattad arbetstid är en till tre timmar per natt, med varierande tidpunkter.

Ordinarie arbetstider är vardagar klockan 7:00 till 19:00.

Vad gör vi?

Vi behöver göra en del avslutningsarbeten efter spårbytet. Bland annat installerar vi nya växelvärmeskåp och nya transformatorer samt gör klart elarbeten i teknikhusen.  

Vi tackar för ert tålamod och gör vad vi kan för att störa så lite som möjligt! Blir du störd av våra arbeten eller har frågor, kontakta Trafikverkets kundtjänst på 0771-921 921.