Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Belagd vägsträcka.

Information om belagda vägar, verktyget PMSV3

I verktyget PMSV3 kan du få fram information om våra belagda statliga vägar i Sverige och de åtgärder som är gjorda på vägnätet.

Verktyget visar resultat som är baserade på detaljerade data om vägnätet och som samlats in under lång tid. Presentationen får du i form av kartor, tabeller eller grafer.

Vår ambition är att hålla både data och information uppdaterade, men vi ber dig att vara uppmärksam på eventuella fel eller brister som kan förekomma. Trafikverket tar inte något ansvar för att data är korrekta eller fullständiga. Vi kan inte heller ansvara för att de data som finns tillgängliga via PMSV3 exakt återger de data som dataägare eller leverantör har levererat. Om du upptäcker felaktiga eller orimliga data är vi tacksamma om du meddelar oss det, och vi välkomnar även förslag på förbättringar (se under rubriken Kontaktuppgifter).

Lycka till med användningen!

Systemet PMSV3