Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Behörighet

Många av våra tjänster och system har inloggning. Du behöver ansöka om behörighet innan du kan använda tjänsterna på ett säkert sätt.

Det finns olika sätt att logga in i våra tjänster och system. Mer information om behörigheter hittar du på respektive sida för våra system och tjänster. Alla tjänster som har inloggning hittar du under Logga in-knappen längst upp i webbplatsens sidhuvud.

Min sida - extern anslutning för Trafikverkets IT-system

Min sida är Trafikverkets inloggning till våra IT-system som används av entreprenörer och samarbetspartners. För att få behörighet kontaktar du din uppdragsgivare på Trafikverket eller IT-systemets förvaltning.
Min sida

Användarstöd IT

Om du redan har behörighet men har problem med inloggningen kan du kontakta Användarstöd IT.
Telefonnummer: 010-125 10 10.

System, verktyg och e-tjänster för järnväg

Vi har flera system och tjänster för dig som planerar trafik, trafikerar och följer upp trafik på järnväg.

Behörighet till systemen

Flera av systemen kräver att du har behörighet att använda tjänsten. Du använder ansökningsblanketten och skickar till oss med e-post. Adressen finns på blanketten.
Blankett: Ansökan om konton och behörigheter (xls, 44 kB)

När du har fått ditt användarkonto loggar du in till den aktuella tjänsten, antingen från inloggningssidan för respektive system eller direkt på Banportalen. Information om vilken behörighet som krävs för ett visst system hittar du på sidan om respektive system. Du når Banportalen via länken nedan och loggar sedan in direkt via länken "Logga in" som du hittar längst upp.
Logga in på Banportalen