Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Aktuella driftstörningar i Lastkajen

Vi har uppmärksammat en del barnsjukdomar med Lastkajen efter lansering. Vi jobbar aktivt för att så snart som möjligt lösa problemen.

Tekniska problem med beställningsflödet

Vi har sett att det vid vissa tidpunkter blir stopp i beställningsflödet. Arbete pågår för att lösa problemet.

Beställningar för hela Sverige stoppas tillsvidare

Vi har blivit tvungna att stänga av möjligheten att göra beställningar i Lastkajen för hela Sverige då de orsakar stopp i vårt beställningsflöde. Tillsvidare kommer man inte att kunna plocka ut data för hela Sverige. Vi undersöker hur vi kan lösa problemet långsiktigt.

Nya uppdaterad länsfiler publiceras vecka 19 och vecka 20

På grund av tekniska problem så har vi inte kunnat publicerat nya länsfiler under april månad. Nu är de på gång och under vecka 19 kommer länsfiler i format FileGeoDB att finnas tillgängliga. Nya länsfiler i format Geopackage och Shape kommer att publiceras vecka 20.

Ny ISA-fil publiceras vecka 20

En ny ISA-fil håller på att tas fram från vår nya miljö men den har blivit försenad på grund av tekniska problem. Planen är att en ny ISA-fil ska finnas tillgänglig i början av v20. Har du akut behov av informationen, hör av dig till lastkajen så ska vi försöka hjälpa till. Se kontaktuppgifter högre upp på denna sida.

ATK-mätplats kan inte beställas i formatet Geopackage

För närvarande går det inte beställa ATK-mätplats i formatet Geopackage