Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Trafikverkets publikationer

Trafikverkets publikationer går att ladda ner från publikationsdatabasen Diva. Där finner du också broschyrer och annat informationsmaterial. Ett mindre antal kartor, böcker och broschyrer går att beställa i tryckt format från vår webbutik.

Från och med juni 2019 är Digitala vetenskapliga arkivet (DiVA) Trafikverkets publikationsdatabas för publikationer, broschyrer och kartor. Även äldre publikationer som gavs ut av Vägverket finns att ladda ner.

Trafikverket i Diva

Den 1 januari 2021 slutar vi publicera nya rapporter och broschyrer i webbutiken. Under våren avvecklar vi vårt lager men till och med maj kan du beställa trycksaker som finns i lager. I juni stängs webbutiken helt.

Vi tar ut en fraktavgift på 40 kronor för varje beställning. Avgiften gäller allt material i butiken. För beställningar utanför Sverige kan fraktavgiften bli högre.

Beställ via Trafikverkets webbutik