Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

ProjectWise

ProjectWise är ett IT-system som stödjer gemensamma arbetsprocesser, informationshantering och dokumenthantering. Systemet används för konstruktions- och anläggningsinformation, men även för det som klassas som teknisk information.

ProjectWise är konfigurerbar för att stödja olika arbetsprocesser och arbetssätt. På Trafikverket används olika konfigureringar beroende på verksamhetens behov.

De vanligaste på Trafikverket är IDA och PDB Investera. Konfigurationen Förbifart Stockholm är en variant av PDB Investera och används endast av projektet Förbifart Stockholm.

Du kan läsa mer om respektive konfiguration, under "Mer om"-länkarna i menyn. Där hittar du också information om utbildningar för respektive konfiguration. De vanligaste frågorna och svaren hittar du under länken "Frågor och svar" till vänster.

För support så vänder du dig till Trafikverkets Användarstöd IT, tfn: 010-125 10 10

Jobbar du i ett projekt som använder ProjectWise så ska du i första hand kontakta din projektadministratör/projektansvarig.

Instructions in English

ProjectWise kallades tidigare IDA dokumenthanteringssystem.