Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Ladda hem ProjectWise med tillägg

Här hittar du ProjectWise Explorer och IDA-tillägget för nedladdning.

Om du bara har behov av att läsa och inte redigera data, använd ProjectWise-Browser, se länk nedan.

Trafikverket ansvarar och ger support enbart för den ProjectWise Explorer-klient och de tillägg som finns på den här sidan. Kommunikationen mot Trafikverket ProjectWise-miljö måste ske med direktaccess. Det här använder du tilläggen till:

  • IDA-tillägget använder du bara om du arbetar i någon av IDA-datakällorna. Det behövs inte för de andra datakällorna.
  • Länktillägget använder du för att skapa länkar som ger anonym åtkomst till valda filer i ProjectWise. En förutsättning är att dessa filer ligger i något publicerat läge.

Klicka på önskad fil nedan och ladda hem den. Börja med att läsa instruktionsdokumentet, om det finns för det aktuella tillägget (finns inte för IDA-tillägget). För att starta en installation dubbelklickar du på msi-filen.

OBS!

  • Denna version av ProjectWise och tilläggen kräver 64bit-version av Windows. Om du saknar dator med 64bit Windows, kontakta Användarstöd IT för att få hjälp.
  • Trafikverkets ProjectWise Explorer är cirka 800 MB så det kan ta lång tid att ladda ner, beroende på hur snabb din uppkoppling är.

För att komma igång i respektive datakälla, se menylänkarna "Mer om..."