Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ny version av länktillägget för ProjectWise

Vi planerar att lansera en ny version av länktillägget för ProcectWise under vecka 15. Den nya versionen innehåller flera nya funktioner.

Om allt går som planerat kommer vi att byta ut länktillägget för ProjectWise under vecka 15. Den nya versionen kommer att ha följande nya funktioner:

  • Du kommer att kunna skapa länkar till både dokument, dokumentset och mappar. I nuvarande version kan man bara länka till dokument.
  • Du kommer att kunna skapa länkar som öppnas i ProjectWise Browser. Tidigare fanns möjligheten att skapa ProjectWiselänkar som öppnas i ProjectWise Explorer och webblänkar som öppnas i webbläsare.

När bytet är klart kommer vi att lägga en nyhet om det på ProjektWise nyhetssida. Den gamla versionen av länktillägget kommer att fungera även i fortsättningen, men vi rekommenderar dig att byta ut det så snart som möjligt.

Nyheter om ProjectWise