Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Projektportalen

Projektportalen är en gemensam digital arbetsyta för projektstyrningsrelaterade handlingar. Här kan beställare och leverantörer utbyta och lagra information kopplat till investerings- och underhållsprojekt.

Projektportalen är en gemensam digital arbetsyta för beställare och leverantörer att utbyta och lagra administrativa dokument som till exempel dagordningar, protokoll och tidplaner.

Behörigheter

Ansökan om behörighet görs separat för varje projekt och måste godkännas av Trafikverkets projektledare. Kontakta Trafikverkets projektledare i det projekt du ska arbeta med för mer information om hur du ansöker om inloggningskonto och för att få behörighet.

Tekniska krav

Projektportalen är en webbaserad lösning byggd på Microsoft SharePoint och för att använda den finns det en del tekniska krav.

I följande handledning kan du läsa om vilka system och program du bör ha installerade på din dator för att Projektportal Investera ska fungera på bästa sätt.

Tekniska förutsättningar (pdf, 1 MB)
Technical requirements (pdf, 834 kB)

Handledningar

Att arbeta i Projektportalen är enkelt, men för att det ska bli ännu enklare har vi tagit fram korta instruktioner som hjälper dig att snabbt komma i gång. Utbildningsmaterial finns att hämta inne i Projektportalen.

I Projektportalen kan det lagras personuppgifter som berörs av Dataskyddsförordningen i de projekt du deltar i som leverantör. Har du frågor om hur dina personuppgifter hanteras i Projektportalen, så kontakta din projektledare.

Så hanterar Trafikverket dataskyddsförordningen, GDPR