Logga in
Logga in

Väg 50/66 genom Ludvika Vasagatan stängs för in och utfart

Vi stänger Vasagatan för in och utfart, vi belägger väg 50 och monterar formställning vid Tunnelgatan.

På måndag 28 november stänger vi Vasagatan för in och utfart från väg 50. Vi ska utföra omfattande VA-arbeten och bygga ny cirkulationsplats.

Vi stänger även in och utfarten till Vasagatan via Storgatan. Du som behöver ta dig till Vaccinationskliniken, Locanders eller Frisören Storgatan 31 kommer hädanefter behöva ta dig dit via Engelbrektsgatan och sedan vidare in till Storgatan, se karta.

Det är ett omfattande arbete som ska utföras och vi kan i dagsläget inte säga hur länge avstängningen kommer att pågå. Det beror på hur allt ser ut när vi börja gräva men det är också beroende av vilket väder vi får framöver, vissa arbeten går inte att utföra om det är alltför kallt.

Aktuell information om pågående arbete hittar du alltid på vår webb.

Beläggningsarbeten Valhallavägen

På måndag och tisdag ska vi även utföra beläggningsarbeten på Valhallavägen mellan Lärkvägen och Magnetbacken. Trafiken kan passera arbetsområdet växelvis.

Vi monterar formställning vid Tunnelgatan

Arbetet med att renovera bron vid Tunnelgatan går framåt. Vi ska nu montera formställningen vilket innebär att trafiken får passera arbetsområdet växelvis. Du som går eller cyklar kan även fortsättningsvis ta dig förbi arbetsområdet.

Var uppmärksam på tillfälliga hänvisningsskyltar och visa hänsyn till de som arbetar på vägen.

Karta som visar avstängda in och utfarter