Logga in
Logga in

Mälarbanan Digitalt informationsmöte om kommande arbeten på Järnvägsgatan

Den 26 och 28 april bjuder vi in till digitala informationsmöten om våra kommande arbeten på Järnvägsgatan mellan Esplanaden och Rosengatan i Sundbyberg.

Digitalt informationsmöte

Under maj månad börjar vi med ledningsomläggningar på Järnvägsgatan, mellan Esplanaden och Rosengatan. De som bor och verkar längs denna sträcka kommer att påverkas av dessa arbeten. Vi bjuder därför in till digitala informationsmöten den 26 och 28 april.

På mötena deltar projektledare och experter från Trafikverkets projekt Mälarbanan och representanter från Sundbybergs stad.

Tid: 26 april klockan 07.30–08.30 eller 28 april klockan 19.00–20.00.

Plats: Zoom

Anmäl dig till det möte som passar dig bäst i tid via vårt formulär på områdessidan för Sundbyberg.

Områdessida för Sundbyberg

Maila oss gärna dina frågor i förväg på: projekt.malarbanan@trafikverket.se
Det går även bra att ställa frågor under mötet.

Kommande arbeten på Järnvägsgatan

I mitten av maj planerar vi för att börja flytta på ledningar som finns i marken på Järnvägsgatan. Vi kommer att gräva i marken för att lägga om olika typer av ledningar så som el- och fiberledningar. Vi behöver flytta på ledningarna för att de inte ska ta skada under arbetet med spontningen, som tar vid efter ledningsomläggningarna under hösten 2022.

Ledningsomläggningar och spontning är förberedande arbeten inför arbetena med den tunnel som vi planerar att bygga genom Sundbyberg, med start tidigast år 2024.