Logga in
Logga in

Anmälan till samråd Glömstavägen

Inför kommande byggnationer vid väg 259 Glömstavägen har du som särskilt berörd fastighetsägare nu möjlighet att samråda med oss. Välkommen att anmäla dig till ett enskilt möte via formuläret längre ner på den sidan.

Samråd för berörda fastighetsägare 

Erbjudande om anmälan till samråd ges till fastighetsägare som påverkas av de åtgärder vi planerar på väg 259 Glömstavägen. Även de som berörs särskilt av ändringar som skett efter det senaste samrådet erbjuds nu enskilda samråd. Personer utanför dessa grupper är välkomna att lämna synpunkter skriftligt via anvisningar längre ner på den här sidan.

Tillfällen till samråd erbjuds under perioden 29 november till 21 december. Du kan välja att samråda med oss via telefon, Skype eller vid ett fysiskt möte.

Så bokar du tid för möte eller telefonsamtal

För att boka tid för ett möte fyller du i och skickar in formuläret nedan. Välj om du vill att vi ska ha mötet via telefon eller Skype, eller om du vill att vi ses för ett fysiskt möte. 

Observera att val av de tider du väljer när du skickar in formuläret är önskemål på tid. Vi kommer att kontakta dig innan mötet för att bekräfta den exakta tid vi kan erbjuda för mötet.

Tiderna kan bli fullbokade, anmäl dig därför gärna så snart som möjligt för att få det datum som passar dig. Sista möjligheten till samråd via samtal är den 12 december och sista möjligheten till fysiskt samråd är den 21 december. Anmälan till önskat datum ska göras senast dagen innan. Så önskar du få ett möte exempelvis den 21 december, behöver vi då få in din anmälan senast den 20 december.

Direkt efter anmälan får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din anmälan. Därefter kommer du att få ytterligare ett mejl med en bekräftelse på den exakta tiden vi kan erbjuda för samråd. 

Plats för handlingarna

Du hittar samrådshandlingarna här på sidan under Dokument/Aktuella handlingar

Synpunkter kan även lämnas skriftligt 

Om du inte har behov av att prata med eller träffa oss men vill lämna synpunkter är du välkommen att lämna synpunkter skriftligt på samrådsmaterialet som finns tillgängligt på projektets webbsida. 

Du kan lämna dina synpunkter på samrådsmaterialet via brev till Trafikverket, Ärendemottagningen, Investering, Box 810, 781 28 Borlänge eller via e-post till investeringsprojekt@trafikverket.se. Ange ärendenummer TRV-....

Anmälan till samtal/e-post eller möte

Hur vill du samråda med oss?*
Du som valt telefonsamtal eller Skype. Vilken tidsperiod önskar du att vi ringer dig? (Valfri)
Du som valt fysiskt möte. Vilken tidsperiod passar dig bäst för ett fysiskt möte? (Valfri)
Hur många personer blir ni i sällskapet som vill träffas fysiskt? (Valfri)

Projektet kommer att återkomma till dig med exakt tid för mötet.

Vi samlar in personuppgifter för att kunna hantera ditt ärende.

Läs mer om hur Trafikverket hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Kontakt

Webb- och projektstöd