Logga in
Logga in

Utbildningsprogram för projektingenjörer

Vill du utvecklas till morgondagens projektingenjör och framtidens projektledare på sikt? Vi bygger framtidens infrastruktur och förstärker vår verksamhet med 60 engagerade och drivna projektingenjörer över hela landet!

Vi har skapat ett utbildningsprogram för dig som har vilja, engagemang och driv att arbeta som projektingenjör. Du är i starten av din karriär efter högskole- eller universitetsstudier och vill utveckla din kompetens inom professionen. Hos oss ingår du i ett projektteam och får tillgång till ett kompetensnätverk där du kan utbyta erfarenheter och lära av andra inom och utanför Trafikverket – allt för att du ska få förutsättningar för att växa, utvecklas och känna dig trygg i din roll. Vi erbjuder dig ett meningsfullt uppdrag med varierade arbetsuppgifter där du bygger framtidens infrastruktur.

Om programmet

Programmet startar i januari 2023. Under två terminer erbjuds du en unik och skräddarsydd utbildning som stärker din professionella och personliga utveckling. I programmet varvas teori med praktik genom utbildning, casebaserade övningar och handledning av erfarna kollegor. Du får också träffa representanter från organisationen och samverkanspartners inom branschen. Genom programmet stärker du din kompetens inom entreprenadjuridik, affärsmannaskap, kostnadsstyrning, ledarskap, projektledning, med mera - allt du behöver för att snabbt komma in i rollen som projektingenjör hos oss.

Visst låter detta intressant? Bli en del av oss som gör Sverige närmare! Ansökan öppnar 5 september. Sista ansökningsdatum är 26 september.

Möt några av våra projektingenjörer

Vill du veta vad en projektingenjör kan jobba med?

Vill du att vi kontaktar dig när tjänsterna annonseras?

Om du vill att vi ska skicka ett meddelande när tjänsterna annonseras ut skriver du din e-postadress här. (Din e-post används enbart i detta syfte.)