Logga in
Logga in

Trafikomläggning på E4/E20 vid Lindvreten

I helgen görs en trafikomläggning av E4/E20 norrgående mellan Vårby backe och Trafikplats Lindvreten norra.

Natten mellan lördagen den 4 och söndagen den 5 maj flyttar vi trafiken i sidled på E4/E20 norrgående mellan Vårby backe och Trafikplats Lindvreten norra. Vi arbetar mellan klockan 21:00-08:00.

Klockan 21.00 stänger vi av ett körfält i norrgående riktning och samtidigt stängs den norrgående avfarten i Lindvreten södra och trafiken leds om via Kungens kurva. Från klockan 22:00 stängs ytterligare ett körfält i norrgående riktning av och endast ett körfält är öppet. Klockan 01.00 är avfarten i Lindvreten södra öppnad igen och då går all trafik via den fram till klockan 8:00 när trafikomläggningen är klar.

Under delar av avstängningen kommer ett körfält i södergående körriktning att vara avstängt mellan Vårby backe och Trafikplats Lindvreten norra.

Efter trafikomläggningen

När trafikomläggningen är genomförd kommer den norrgående vägbanan på E4/E20 att gå längre ut till höger och vi kommer arbeta mellan norr- och södergående körbanor. Infarten till vårt arbetsområdet kommer vara i den södra änden och utfarten i den norra delen av arbetsområdet. Efter trafikomläggningen kommer lika många körfält som tidigare att vara öppna.

Vi bygger om för att förbättra trafikflödet i trafikplatsen när E4 Förbifart Stockholm är färdigbyggd.

Karta trafikomläggning Lindvreten

Kartan visar inom vilket område som trafikomläggningen görs. 

Klicka här för att få upp en större kartbild!