Logga in
Logga in

E4 Förbifart Stockholm Nu är den här – ny film om det senaste från E4 Förbifart Stockholm

Vi tar oss genom hela sträckningen förbi huvudstaden och gör nedslag i Kungens Kurva, Lovö, Vinsta, Hjulsta och Akalla/Häggvik. 21 kilometer, sex trafikplatser och 18 kilometer tunnlar. Nu kör vi!

Lägesrapport för arbetet i E4 Förbifart Stockholm vintern 2022/2023

E4 Förbifart Stockholm blir en ny sträckning av E4 förbi huvudstaden, som binder ihop de norra, västra och södra delarna av Stockholm och som bidrar till bättre tillgänglighet till andra delar av Sverige. Den avlastar innerstaden, Essingeleden och minskar sårbarheten i trafiknätet.

E4 Förbifart Stockholm skapar en tillgängligare region, där människor, varor och tjänster kan ta nya, säkrare och smidigare vägar. Den nya sträckningen gör det lättare att ta sig förbi Stockholm och vidare till andra delar av landet. 

Här under kan du se en syntolkad version av filmen.

Syntolkad lägesrapportfilm vintern 2022/2023

Visste du att vi har två digitala nyhetsbrev?

Vi har ett övergripande för hela sträckningen av E4 Förbifart Stockholm som skickas ut cirka fyra gånger per år och ett om arbetena på Ekerö som skickas ut ca en gång i månaden.

Genom att prenumerera på våra digitala nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer i E4 Förbifart Stockholm. Med några snabba klick kan du få dem direkt i inboxen!

Följ oss på Instagram

Missa inte information och fina bilder från det dagliga arbetet med ett av Sveriges största infrastrukturprojekt i byggskede.