Logga in
Logga in

Tillsammans för tryggare byggen!

Imorgon, 19 september, kl 13 krokar vi i E4 Förbifart Stockholm arm med våra entreprenörer i Håll Nollans säkerhetspush.

Det är en manifestation för att åskådliggöra att samarbete har en avgörande betydelse för att skapa en olycksfri bygg- och anläggningsbransch.

Det blir ett produktionsstopp på våra byggarbetsplatser och tillsammans stannar vi upp och uppmärksammar hur kommunikation och dialog bidrar till en säkrare arbetsplats. Genom film, tal och alternativa aktiviteter inspireras vi till att fortsätta samarbeta för att arbetsmiljön alltid ska vara i fokus.

- Att vi har en ständigt pågående dialog om säkerheten och arbetsmiljön på våra arbetsplatser är direkt avgörande för att hålla nollan. Tillsammans kan vi hitta bra lösningar. Alla ska komma hem oskadda efter en arbetsdag. Håll Nollans säkerhetspush låter oss stanna upp och reflektera och diskutera kring de här frågorna, säger Camilla Magnusson, projektchef E4 Förbifart Stockholm.

Håll Nollan är en förening med cirka 100 medlemmar som alla samverkar för noll olyckor i bygg- och anläggningsbranschen. Trafikverket är en av de tretton initiativtagarna till Håll nollan, som startade 2017.

Nyhetsbrev E4 Förbifart Stockholm