Logga in
Logga in

3-2-1-fyr… - ny film om arbetet med E4 Förbifart Stockholm

I filmen får ni följa med ner under jord i samband med den sista salvan i huvudtunnlarna, vi svarar på de vanligaste frågorna ni ställer till oss och berättar mer om det fortsatta arbetet fram till trafiköppning 2030.

.

E4 Förbifart Stockholm binder ihop de norra, västra och södra delarna av Stockholm och som bidrar till bättre tillgänglighet till andra delar av Sverige. Den nya vägen avlastar innerstaden och Essingeleden och minskar sårbarheten i trafiknätet.

E4 Förbifart Stockholm skapar en tillgängligare region, där människor, varor och tjänster kan ta nya, säkrare och smidigare vägar. Den nya sträckningen gör det lättare att ta sig förbi Stockholm och vidare till andra delar av landet.

2030 när E4 Förbifart Stockholm är färdig beräknas restiden från Häggvik till Kungens Kurva bli en kvart.

Här under kan du se en syntolkad version av filmen.

.

Visste du att vi har två digitala nyhetsbrev?

Vi har ett övergripande för hela sträckningen av E4 Förbifart Stockholm som skickas ut cirka fyra gånger per år och ett om arbetena på Ekerö som skickas ut ca en gång i månaden.

Genom att prenumerera på våra digitala nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer i E4 Förbifart Stockholm. Med några snabba klick kan du få dem direkt i inboxen!


Följ oss på Instagram

Missa inte information och fina bilder från det dagliga arbetet med ett av Sveriges största infrastrukturprojekt i byggskede.