Logga in
Logga in

Nattarbeten på E4/E20 vid Lindvreten

I helgen görs en trafikomläggning av E4/E20 norrgående mellan Vårby backe och Trafikplats Lindvreten norra.

Natten mellan lördagen den 10 februari och söndagen den 11 februari flyttar vi trafiken i sidled på E4/E20 i norrgående riktning mellan Vårby backe och Trafikplats Lindvreten norra. Vi flyttar vägbanan längre till höger och stänger av norrgående avfart i Trafikplats Lindvreten norra.

Vi arbetar mellan klockan 21:00-08:00 och under den tiden kommer ett körfält vara öppet i norrgående riktning och två körfält i södergående riktning på E4/E20 mellan Vårby backe och Trafikplats Lindvreten norra.

Efter trafikomläggningen

När trafikomläggningen är genomförd kommer den norrgående vägbanan på E4/E20 att gå längre ut till höger och lika många körfält som tidigare kommer att vara öppna.

Den norrgående avfarten i trafikplats Lindvreten norra kommer vara avstängd och istället är norrgående avfart i trafikplats Lindvreten södra öppen och den avfarten kommer ligga till höger. Efter trafikomläggningen får norrgående trafik ta avfarten vid trafikplats Lindvreten södra och köra via Kungens kurva leden vidare till Kungens kurva.

Trafikomläggningen görs för att vi ska kunna arbeta vidare med byggandet av den nya trafikplatsen Lindvreten södra.

Ny trafikomläggning kommande helg

Lördagen den 17 februari till söndagen den 18 februari kommer vi gör vi en trafikomläggning på samma sträcka men i södergående riktning på E4/E20.

 

Karta trafikomläggning Lindvreten

Kartan visar vart trafikomläggningen görs. När trafikomläggningen är genomförd kommer den norrgående vägbanan gå längre ut till höger. Norrgående avfart i trafikplats Lindvreten norra kommer vara avstängd, rött kryss i kartan och istället är norrgående avfart i trafikplats Lindvreten södra öppen, blå pil på kartan och den avfarten kommer ligga till höger.

Klicka här för att få upp en större kartbild!