Logga in
Logga in

Informationsmöte med närboende och näringsidkare

28 maj bjöd vi in till ett lyckat informationsmöte. Cirka 200 personer kom och fick mer info om arbetet med plankorsningarna av S:t Pers- och S:t Olofsgatan som börjar efter sommaren.

Den 28 maj hölls ett informationsmöte för fastigheterna närmast byggområdet på S:t Pers- och S:t Olofsgatan. Intresset var så stort att vi behövde byta till en större lokal. Cirka 200 personer kom för att lyssna på bland annat Charlii Enström som är projektledare, vår entreprenör och representanter från Uppsala kommun.

En presentation visades med information om projektets tidplan, milstolpar, hur arbetet kan påverka människor som bor i området och illustrationer om hur närmiljön kan se ut när arbetet är klart. Informationsmötet avslutades med en lång frågestund. Flera åhörare hade frågor om boendeparkeringar, buller och störningar samt växtligheten i området. Alla som ställde frågor fick svar och har nu fått mer kunskap om projektet.

I slutet av augusti eller i början av september kommer entreprenören börja med förberedande arbeten. I samband med det kommer den södra delen av Österplan stängas av och bli arbetsyta.

Presentationen som visades hittar du på länken nedan

Länkar

Du hittar presentationen på länken nedan och under Informationsmaterial