Logga in
Logga in

Norrbotniabanan Informationsmöte om Norrbotniabanan i Skellefteå

Måndag den 19 september bjuder vi in till öppet hus i Sara kulturhus i Skellefteå mellan kl. 14 och 19 för att berätta mer om bygget av Norrbotniabanan i Skellefteå kommun.

Planeringen för Norrbotniabanan fortsätter och byggstarten i Skellefteå kommun närmar sig. Vi bjuder nu in till öppet hus i Sara kulturhus i Skellefteå och kommer att finnas på plats svara på dina frågor och berätta mer om vad som kommer att hända de närmsta åren när bygget av Norrbotniabanan i Skellefteå kommun påbörjas. Representanter från Skellefteå kommun kommer också att finnas på plats.

– Det kommer att hända mycket i Skellefteå kommun de kommande åren. Det finns ett stort intresse att få veta mer, hur planerna ser ut och vad som kommer att hända när vi börjar bygga, och hur vi fortsätter arbetet norrut mot Luleå. Vi bjuder in till öppet hus för att du ska få veta mer, få en möjlighet att prata om Norrbotniabanan i Skellefteå kommun och också kunna ställa just dina frågor direkt till oss. Varmt välkommen, säger Maria Erlandsson, projektenhetschef på Norrbotniabanan.

Måndag 19 september i Sara kulturhus
Öppet hus mellan kl. 14 och 19
Du hittar oss i foajén ovanför Kulturtrappan, på plan 2