Logga in
Logga in

Talang på Trafikverket

Ja, det finns det gott om. Men vi behöver fler. Om du vill vara med och forma framtidens infrastruktur och göra Sverige närmare tillsammans med oss – välkommen!

Dags att göra något vettigt av din talang?

Även om du utvecklat en drönare med serveringsbord, en toffla som väcker dig med en stöt eller en portabel, ljudlös popcornmaskin – bara lugn. Det kan hända den bäste. Men det finns en plats där du kan använda din talang till att lösa viktiga uppgifter som lämnar ett bestående avtryck i samhället.

Film popcorn

Dags att göra något vettigt av din talang? Var med och lös uppgifter som verkligen betyder något för samhället. Som att hålla ihop Sverige med smart teknik och framtidens infrastruktur. Välkommen till Trafikverket.

Ta del av två andra filmer via vår spellista Dags att göra något av din talang?

​Trafikverket arbetar för ett tillgängligt Sverige i rörelse – dygnet runt, året om. Vi bygger något beständigt i en tid av förändring och kortar avstånden mellan hemma och borta, stad och land, generationer och landsändar. En arbetsplats med mängder av chanser att utveckla och utvecklas. Här finns utrymme att utforma ditt arbete på det sätt som gör oss bättre tillsammans.

Häng med våra medarbetare

I vår filmserie På väg till jobbet kan du följa med flera av våra medarbetare i deras dagliga utmaningar på jobbet. Få en inblick i vad som krävs för att bygga en komplex vägtunnel, hur vi moderniserar järnvägen eller planerar 25 år fram i tiden. Här träffar du också medarbetare som bland annat arbetar med social hållbarhet, it och innovation.

Möt Olof, programchef och Daniel, projektledare som båda är involverade i Trafikverkets arbete med ett uppkopplat och automatiserat transportsystem som bidrar till ökad framkomlighet, minskad klimatpåverkan och stärkt trafiksäkerhet för medborgare och näringsliv.

Trafikverket gästar Ingenjörsfördomar

Kolla in när Trafikverket gästar Ingenjörsfördomar – en webbserien där några av landets största arbetsgivare för ingenjörer får möta fördomar om yrkesgruppen och deras arbetsplatser. 

Har det varit enklare att hålla koll på turerna i Johnny Depps och Amber Heards rättegång än det är att skilja Trafikverket, Transportstyrelsen och SJ åt? Och har alla på Trafikverket raggsockor och extremt potatissäckig hållning?

Möt några av våra medarbetare

Var med och gör Sverige närmare

Vi söker ständigt nya talanger som vill vara med och forma framtidens infrastruktur. Välkommen med din ansökan!