Logga in
Logga in

Tidvis stopp mot Bydalen vid vägarbete

Med start den 29 augusti planerar vi att arbeta på och bredvid väg 630 mot Bydalen. Eftersom vägen är smal kommer vi vid vissa arbetsmoment att tvingas stänga av den i båda riktningarna.

Vi ska göra miljön intill väg 630 mellan Gräftåvallen och Bydalen säkrare genom att bland annat rensa vegetationen och förstärka bergssidorna med bultar.  

Bitvis är väg 630 smal och vid vissa arbetsmoment använder vi maskiner som tar upp en stor del av körbanan. För din och vår säkerhet måste vi därför periodvis stänga av vägen i båda riktningarna. Endast utryckningsfordon kommer att kunna passera. De planerade avstängningarna kommer att vara omkring 30 minuter och upprepas ungefär en gång i timmen under hela arbetsdagen. Trafiken regleras med flaggvakter.

Vi strävar efter att begränsa stoppen inom vissa tidsperioder:

  • Måndagar till onsdagar mellan klockan 07 och 19 och torsdagar klockan 07 till14.

Tyvärr går det i förväg inte att säga exakt när varje enskild avstängning kommer att ske. Det är omöjligt att detaljplanera arbetena på det sättet.

Arbetstider

Vi planerar att börja arbeta på väg 630 måndag den 29 augusti. Arbetena beräknas att ta cirka fem veckor och avslutas den 30 september. Vi kan komma att behöva arbeta utanför normal kontorstid.

 

Kontakt

Caroline Olsson

Telefon: +46 10-123 02 57