Logga in
Logga in

Vi lägger ny asfalt på väg 73 mellan Nynäshamn och Segersäng

Den 8-16 augusti asfalterar vi om väg 73 mellan Nynäshamn och Segersäng. Arbetet sker dagtid, och medför begränsad framkomlighet.

Vi kommer asfaltera om väg 73 i norrgående riktning mellan Nynäshamn och Segersäng, samt söderut mellan Segersäng och Ösmo. Vår entreprenör arbetar dagtid från morgon till kväll på måndagar till och med torsdagar. Inget arbete sker på fredag, lördag eller söndag.

För att kunna utföra arbetet på ett säkert sätt stänger vi av ett körfält och trafiken får växelvis passera vägarbetsplatsen med hjälp av lots och trafiksignaler.

– Tänk på att sänka hastigheten och ta hänsyn till dem som arbetar på vägen, din fart förbi är deras arbetsmiljö, säger projektledare Anna Wireman.

Underhållsarbeten av detta slag är mycket beroende av vädret, men den beräknade byggtiden är cirka två veckor.

När vi gör våra arbeten påverkar det din vardag. Vi hoppas på överseende med den förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.

 

Karta

Här på kartan går det att se sträckan som ska få ny asfalt mellan Nynäshamn och Segersäng. Klicka på bilden för att se kartan i större format.