Logga in
Logga in

Underhållsarbete på Sundsvallsbron, trafiken leds om kvälls- och nattetid

E4-trafiken på Sundsvallsbron leds om under fyra kvällar och nätter mellan klockan 19.00 och 06.00 från måndag kväll den 4/12. Kamerautrustningen på bron ska bytas, vi beräknar vara klar fredag morgon den 8 /12.

- Vi behöver stänga Sundsvallsbron för trafik på E4 i båda körriktningarna mellan klockan 19.00 och 06.00 under fyra nätter med start på måndag den 4 december. Under dessa tider ska vi byta kameror och sensorer som är en del av betalstationen. Dessa sitter monterade portaler vid brons södra sida, berättar projektledare John Löfgren.

- Vi beräknar vara klara med arbetet senast fredag den 8 december klockan 06.00. Under  tider då arbete pågår leder vi om trafiken via Birsta - Timmervägen - E14. Gång och cykelvägen kommer att hållas öppen. Planerar du att köra på E4 när vi har stängt så räkna med något längre restid via omledningen, uppmanar John.

I samband med avstängningen passar vi på att utföra andra underhållsåtgärder. Vi kommer bland annat att komplettera med reflexer på räcket vid södra avfarten samt på avdelaren mellan körbanorna.

Vi ber om överseende med de tillfälliga störningar arbetet medför för dig.