Logga in
Logga in

Väg 1024/1025, Vasaloppsvägen God jul och gott nytt år

Arbetet med att förbättra trafiksäkerheten och framkomligheten längs Vasaloppsvägen pågår. Vi i projektet vill passa på att önska dig som läser våra nyheter en god jul och ett gott nytt år.

Trafiksäkerheten och framkomligheten förbättras längs Vasaloppsvägen, där pågående arbeten sträcker sig från Oxberg till Fiskarheden. Även om vi inte genomför direkta arbeten på själva vägen just nu, kan framkomligheten ändå påverkas av de maskiner som är i rörelse. Vi har tillfälligt sänkt hastigheten på vissa delar av sträckan av hänsyn till både din och våra byggarbetares säkerhet. Vi ber dig därför vara extra uppmärksam och visa hänsyn gentemot både våra byggarbetare och andra trafikanter. Om möjligt, överväg att välja en alternativ väg för att minska risken för köbildning.

God jul och gott nytt år
Under jul- och nyårshelgen kommer aktiviteterna på plats vara något mindre men var ändå uppmärksam då framkomligheten kan påverkas på vissa platser längs sträckan. Vi i projektet vill passa på att önska dig som läser våra nyheter en god jul och ett gott nytt år.