Logga in
Logga in

Varbergstunneln Cykelparkeringen i containrarna tas bort den 9 december

På fredag den 9 december upphör cykelparkeringen i containrarna vid Varbergs station. Vi hänvisar till befintliga cykelparkeringar vid bussterminalen som ligger mittemot.

Containerlösningen var tillfällig och kunde göras sålänge vi inte behövde ytan för våra arbeten. Nu behöver vi ytan där eftersom arbetena går framåt. 

De containrar som idag finns intill Varbergs station försvinner den 9 december. Vi håller på att titta på en ny plats för cykelparkering i närområdet till stationen, men arbetet med det är inte riktigt klart än och vi väntar på tillstånd. Därför hänvisar vi till befintliga cykelparkeringar vid bussterminalen.

Cykla med hänsyn till omgivningen

Vi sätter alltid säkerheten först och vill därför passa på att påminna om två viktiga saker, för din och andras säkerhet:

Följ aktuell skyltning om att leda din cykel. Det finns några trånga passager vid stationen och bussterminalen och genom att kliva av din cykel och leda den en kort bit minskar vi risken för olyckor.

Parkera din cykel på anvisade cykelparkeringar. Felparkerade cyklar kan hindra framkomligheten och utgöra en fara för andra.

Tack för att du hjälper oss att skapa en säkrare miljö vid Varbergs station!