Logga in
Logga in

Arbete under maj 2023

Arbete pågår under maj månad på Viaduktgatan och Bolmstadvägen i Ljungby. I trafikplats Ljungby norra bygger vi tillfälliga förbiledningar för att kunna arbeta med droppe och refug på östra sidan.

Aktuellt

  • Den 8-12 maj, 2023 leder vi om norrgående trafik från E4 mellan och trafikplats Hallsjö och trafikplats Toftaholm. Omledning sker dagtid. Under tiden färdigställs arbetet med inmätning, fräsning, beläggning och linjemålning på E4.
  • Den 29-30 maj, 2023 kommer vi stänga av avfartsramperna i trafikplats Ljungby norra.
    Under tiden genomförs övergrävningar för vägtrummor och ledningar. Trafiken kommer få gå av på avfart 81 i Lagan och avfart 79 Ljungby Södra och följa blåvit skyltning till Myreborondellen.
  • Detta är ett servicefönster för flera olika underhållsarbeten som är inplanerade under kommande tider. Läs mer i informationsbladet som har gått ut för karta, kontaktuppgifter och mer information. Den 22 - 25 maj och den 1 juni, 2023 leder vi om södergående trafik på E4 mellan trafikplats Toftaholm och trafikplats Skånes Fagerhult. Den 25 maj och den 29 - 31 maj, 2023 leder vi om norrgående trafik på E4 mellan och trafikplats Skånes Fagerhult och trafikplats Toftaholm. Omledning sker dagtid.
  • Näsvägens utfart mot väg 25 är stängd till och med den 16 juni 2023. Trafiken leds om med orange vägvisning. Under tiden färdigställs västra delen av trafikplats Ljungby norra.
  • Viaduktgatan under E4 är stängd till och med den 8 september 2023. Under tiden utför vi ett större arbete med att bredda befintlig bro på E4. Trafiken leds om med orange vägvisning via kringliggande vägar. 
  • Vi leder om trafiken för en säkrare arbetsmiljö för de som arbetar längs med vägen men också för trafikanterna. Kartor för de olika avstängningarna finns här!

Gång- och cykelvägar som tills vidare är avstängda:

  • Gång- och cykeltrafik på Banvallsleden under E4 är avstängd och planeras öppnas i juni 2023. Under tiden byter vi ut den befintlig bron på E4.
  • Gång- och cykelvägen söder om Bredemadsvägen mellan Norrabergsgatan och Näsvägen öppnas i september 2023. Under tiden bygger vi om fjärrvärmeledningar och byter ut den befintliga bron mot en ny och bredare.