Logga in
Logga in

Mälarbanan Vi bjuder på kaffe när bussen återvänder till Ankdammsgatan

På onsdag den 15 mars öppnar busstrafiken på Ankdammsgatan igen efter ett år. Trafikverket finns på plats och bjuder på kaffe som tack för ditt tålamod!

Från januari 2022 har vi arbetat med ledningsomläggningar på Ankdammsgatan på sträckan mellan Framnäsbacken och Nybodagatan. Vi har grävt i marken och har därför behövt stänga av för genomfartstrafik och busstrafik. Biltrafiken har dock haft en alternativ färdvärd under den här perioden men bussarna har inte kunna nyttja den.

Nu flyttar vi vårt arbetsområde bort från busshållplatserna så att också busstrafiken kan börja trafikera sträckan Framnäsbacken-Ankdammsgatan och Nybodagatan-Ankdammsgatan igen med start onsdag den 15 mars 2023.

Vi bjuder på kaffe den 15 mars klockan 9

Som tack för ditt tålamod kommer vi den 15 mars mellan klockan 9.00 och 10.30 att stå vid busshållplatserna på Ankdammsgatan och bjuda på kaffe.

Bland annat kommer byggledare och projektledare från Trafikverket vara på plats för att svara på eventuella frågor du har. Kom och säg hej och drick en kopp kaffe med oss, eller ta med dig en kopp i farten på bussen!