Logga in
Logga in

Mälarbanan Läs vårt senaste nyhetsbrev

I det senaste nyhetsbrevet fokuserar vi på sommarens tågstopp på Mälarbanan, pratar status för arbetena i Sundbyberg och informerar om de arbeten som pågår i Stockholm under sommaren.

Under perioden 1 juli - 14 augusti stänger vi av järnvägen på delar av Mälarbanan. Avstängningen kommer att påverka tågtrafiken på sträckan Bålsta - Stockholm City. Avstängningen ger oss möjlighet att arbeta på och i närområdet av järnvägen.

Vi pratar status för arbeten som utförs i Sundbyberg. Flera pågående arbeten är färdigställda och har haft slutbesiktning. I och med pausade arbeten i Solna och Sundbyberg får vi en del frågor. Vi har samlat dessa frågor och svar på webben där sidan uppdateras fortlöpande. 

Vi vill uppmärksamma att det görs större arbeten i Stockholmsregionen under sommaren som kan komma att påverka dig. Arbetena görs för att förbättra kapaciteten i den växande Stockholmstrafiken och öka trafiksäkerheten. Det skapar bättre flöden så att du ska komma fram på ett smidigt och säkert sätt. 

 

Genom att prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer i projekt Mälarbanan just nu.