Logga in
Logga in

Fyra spår Uppsala Ny projektchef till Fyra spår Uppsala

En målinriktad lagspelare med förmåga att se helheten. Så beskriver sig den nya chefen för program Fyra spår Uppsala.

Niklas Dernell

Niklas Dernell kliver in i tjänsten som projektchef för projekt Fyra spår Uppsala fullt ut från 1 oktober. Niklas arbetar idag som tillförordnad projektchef och projektledare inom programmet och har lång erfarenhet från både väg- och järnvägsprojekt. Han har tidigare arbetat som controller men sedan 2014 arbetar han som projektledare.

– Det känns jätteroligt att få fortsätta arbeta med projekt Fyra spår Uppsala i en ny roll. Vi har lyckats bygga en kompetent projektorganisation som nu ska driva konsultuppdrag och samverka med interna och externa intressenter. Att få leda och vidareutveckla projektorganisationen för att till slut leverera ett nödvändigt och efterfrågat projekt känns mycket inspirerande, säger Niklas Dernell, projektledare Fyra spår Uppsala.

– Det känns mycket roligt att få informera om att Niklas Dernell kliver in som projektchef för Fyra spår Uppsala. Niklas har arbetat i programmet sedan det startades våren 2019 och har god uppfattning om programmets utmaningar och framgångsfaktorer. Niklas har stor förståelse för intressenters förutsättningar och har lätt för att vrida och vända på perspektiv. Med en tid som tillförordnad projektchef har han också visat på gott ledarskap och god samarbetsförmåga, säger Anna Rosenlind, projektchef Fyra spår Uppsala.