Logga in
Logga in

Infarten till Viljansvägen stängs permanent

Torsdagen den 27 oktober stänger vi infarten till Viljansvägen från väg 86. Avstängningen är permanent. Du som ska till och från Viljansvägen hänvisas till andra vägar.

Utfarten från Viljansvägen är trafikfarlig och Sundsvalls kommun har sedan tidigare fattat beslut om att permanent stänga den.

I samband med att vi bygger om väg 86 förbi Kovland förbättrar vi andra infarter till Kovland och gör dem mer säkra genom att bland annat förbättra sikten. Du som tidigare använt Viljansvägen för att ta dig in och ut till Kovland hänvisar vi i framtiden till någon av de ombyggda anslutningarna.

Svårt för stora fordon att vända

På den sydöstra delen av Viljansvägen, som vetter mot väg 86 – där infarten ligger, ska vi bygga en vändplan. Vändplanen är planerad att byggas under det kommande året. I väntan på den kan det vara svårt för större fordon att vända på platsen. Var uppmärksam på aktuella trafikskyltar i området. I samband med att vi stänger infarten till Viljansvägen kommer vi att ta bort de temporära trafikljusen på väg 320. 

Du som reser med buss från Viljansvägen hänvisas till DinTur för mer information om din resa.

Utökade arbetstider i Kovland

För att vi ska hinna göra alla planerade arbeten innan snön kommer ska vi utöka arbetstiderna på väg 86 förbi Kovland. Vi kommer från och med nu att jobba måndag till lördag.

Kontakt

Annica Boström

Telefon: +46 10-123 08 32