Logga in
Logga in

E6, Tingstadstunneln, underhållsarbete Säkerhetsarbetet i fokus–Håll Nollan

Generaldirektör Roberto Maiorana besökte Tingstadstunneln den 19 september för en aktivitet om säkerhet i arbetet. Håll Nollan är ett årligt återkommande evenemang som Trafikverket varit med och startat.

Varje år uppmärksammas säkerhetsarbetet på arbetsplatser runt om i landet. Det här evenemanget ordnas samtidigt på arbetsplatser runt om i landet, även i projektet för Tingstadstunneln. 

I år fick projektet besök, både av Trafikverkets ledning, generaldirektör Roberto Maiorana och överdirektör Francisca Ramsberg och verksamhetschef för Stora projekt inom Trafikverket, Patrick Guné tillsammans med regional ledning för verksamhetsområde Underhåll.

2023 års tema för säkerhetsaktiviteten Håll Nollan var dialog och kommunikation.

Projektledare Stefan Frisk höll ett inledande tal där han berättade om det viktiga samarbete som skapats inom projektet, mellan entreprenörer, projektörer och Trafikverket. Därefter fick deltagarna själva fundera över vad de gör för att stärka kommunikationen mellan varandra i det dagliga arbetet.

Generaldirektör Roberto Maiorana passade på att tala med företrädare för projektet och de som jobbar i tunneln. 

Han betonade vikten av att alltid sätta arbetssäkerheten i fokus.

–Vi vet att en säker arbetsplats kan vara skillnaden mellan liv och död. Därför är det här, och kommer alltid att vara, ett viktigt och prioriterat område för Trafikverket, sa Roberto Maiorana.

 

Kontakt

Stefan Frisk

Telefon: +46 10-123 68 51