Logga in
Logga in

Dubbelspår Hallsberg–Degerön Företagsfrukost 15 april

Den 15 april medverkar vi på Hallsbergs kommuns företagsfrukost för att prata om entreprenaden som innefattar mark, bro och tunnel på sträckan mellan Hallsberg och Stenkumla. Anmäl dig och ditt företag senast 11 april!

Dubbelspår Hallsberg-Degerön

Dubbelspår Hallsberg-Degerön är en del av godsstråket genom Bergslagen, och ska öka punktligheten, förbättra trafiksäkerheten och möjliggöra fler tåg och hållbara transporter både inom Sverige och vidare ut i Europa. ​

Den sista och mest omfattande delen

Vi bygger nu den sista och mest omfattande delen av dubbelspår mellan Hallsberg och Degerön. Projektet beräknas bli klart och öppna hela dubbelspårssträckan för tågtrafik 2031. Vi bygger i olika entreprenader som pågår i olika faser.

Mark, broar och tunnel

Entreprenaden Hallsberg-Stenkumla, mark, broar och tunnel innefattar anläggningsarbeten för 14 kilometer dubbelspår, ett tiotal broar och 2,4 kilometer tunnel. Den här entreprenaden kommer att pågå i ungefär 6 år och vi bedömer att den kommer att erbjuda affärsmöjligheter inom olika områden för lokala företag.

Hallsbergs kommuns företagsfrukost

Vi medverkar på Hallsbergs kommuns företagsfrukost för att berätta om dubbelspårsprojektet och prata med lokala företagare om hur det eventuellt påverkar dem.

Plats: Hotell Stinsen, femte våningen. Stortorget 3 i Hallsberg.

Datum: 15 april.

Tid: 07:30 - 09:00.

Sista anmälningsdag: 11 april.

Anmäl dig till företagsfrukosten

Anmäl dig till företagsfrukosten senast den 11 april.

Mer om projektet

Medfinansieras av EU

Kontakt

Program Dubbelspår Hallsberg-Degerön