Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Banner för JBS.

Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS

Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS, har bildats av aktörer inom järnvägsbranschen i Sverige för att prioritera och driva på järnvägens förbättringsarbete. JBS arrangerar årligen en konferens och ett strategiseminarium.

Kent Johansson, ordförande JBS, logo för Järnvägspoddens JBS-special, Ulf Carlsson och Staffan Sporre.

Spännande poddavsnitt i väntan på JBS-konferens

Med anledning av covid-19 är höstens konferens flyttad till nästa år. För att ändå få del av nyheter om vad som händer inom JBS presenterar vi ett antal spännande poddar mellan den 18 och 25 september. Du hittar dem på följande länk: 

Järnvägspodden möter JBS

För att göra järnvägen mer robust, tillförlitlig och tillgänglig krävs samordnad planering och styrning. I JBS finns hela järnvägsbranschen representerad – från infrastrukturhållare och transportörer till forskare, fastighetsförvaltare och underhållsentreprenörer. Vi ingår i JBS:

Alla parter bidrar med vitt skilda perspektiv men har samma fokus – att uppnå konkreta resultat med fokus på kunderna på järnvägen. De olika perspektiven samordnas i en verksamhetsbeskrivning.