Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Banner för JBS.

Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS

Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS, har bildats av aktörer inom järnvägsbranschen i Sverige för att prioritera och driva på järnvägens förbättringsarbete. JBS arrangerar årligen en konferens och ett strategiseminarium.

Hösten JBS-konferens framflyttad till mars 2021

Med anledning av covid-19 flyttas höstens konferens till nästa år. Men, för att ändå få del av nyheter om vad som händer inom JBS kommer vi att mellan den 18 och 25 september presentera ett antal spännande poddar som du kommer att hitta på denna sida. Missa dem inte!

För att göra järnvägen mer robust, tillförlitlig och tillgänglig krävs samordnad planering och styrning. I JBS finns hela järnvägsbranschen representerad – från infrastrukturhållare och transportörer till forskare, fastighetsförvaltare och underhållsentreprenörer. Vi ingår i JBS:

Alla parter bidrar med vitt skilda perspektiv men har samma fokus – att uppnå konkreta resultat med fokus på kunderna på järnvägen. De olika perspektiven samordnas i en verksamhetsbeskrivning.